Trifork øger ejerandelen af Nine A/S med yderligere 20%

Uncategorized, 26. juli 2023

Uncategorized, 26. juli 2023

Trifork øger ejerandelen af Nine A/S

I september 2020 overtog Trifork 70% af ejerandelen af Nine A/S. Overtagelsen betød, at Nine blev en del af et stærkt samarbejde i Trifork-gruppen samtidig med, at gruppens rolle som som udbyder af næste generations softwareudvikling services til den offentlige sektor i Danmark blev forstærket.

D. 26. juli 2023 erhvervede Trifork yderligere 20% af ejerandelen af Nine A/S, hvilket samlet øger Triforks ejerandel til 90%. De resterende 10% af aktierne i Nine A/S er fortsat fordelt mellem stifterne, hvoraf CEO, Jacob Strange, har 5%, og bestyrelsesperson, Christian Hoffmann, har 1,4%. Dertil bevarer syv nøglemedarbejdere tilsammen 3,6%.

https://nine.dk/wp-content/uploads/2023/03/JacobStrange_37913.jpg

Vi er rigtig glade for den aftale, vi har indgået med Trifork. Nine og Triforks kulturer er et godt match, hvilket har været en vigtig del i beslutningen om at indgå et partnerskab.

Jacob Strange

CEO, Nine A/S

Triforks øgede ejerandel kommer ikke til at have betydning for Nine til daglig. Nine vil fortsat operere som et selvstændigt selskab og arbejde sammen med andre Trifork-enheder, når det giver mening. Ligeledes beholdes navnet, Nine A/S.

Læs den officielle pressemeddelelse fra Trifork her.