Nine er ikke et arbejde. Det er din karriere

Når du bliver en del af holdet hos Nine, tager du ikke bare imod en ansættelse.

Som medarbejder i Nine kan du glæde dig over en række goder og fordele, som både gør din hverdag nemmere og din karriere mere spændende.

Vi tillader “bring your own device”, så du selv kan vælge det udstyr, du arbejder med. Hver medarbejder har sit eget it-budget og kan frit købe udstyr.

Vores løn og bonusmodel er attraktiv, og du har selv 100% indflydelse på din bonus. Der er ingen koncern-mål eller andre elementer fjernt fra den enkelte, som man skal nå for at opnå bonus.

Vi lægger os i selen for at du kan sammensætte en lønpakke, der passer til dine behov og din livssituation. Der er mulighed for at tilkøbe mere ferie og indbetale mere eller mindre på vores pensionsordning.

Du tager et skridt på rejsen mod personlig og professionel udvikling - i selskab med nogle af de bedste kolleger i markedet.

Faglighed. Respekt. Troværdighed.

Vi skaber digitale løsninger, som vi er stolte af. Løsninger af høj kvalitet med lang levetid. Løsninger der udvikler vores kunders forretning.

Vi går forrest og udfordrer status quo. Vi tror på, at faglighed og indsigt, dialog og respekt fremmer et stærkt og konstruktivt samarbejde.

Se ledige stillinger

Mød menneskerne bag Nine

Se alle

Baggrund og indsigt fra Nine