Ønsker du at arbejde
med it-branchens
skarpeste hjerner?

OM NINE

Hos Nine skaber du
digitale løsninger,
du bliver stolt af

Vil du være en del af et stærkt fællesskab, hvor kvalitet og personlig udvikling er i højsædet? Sammen med 160 passionerede Nine’ere kommer du til at forme Danmarks digitale infrastruktur.

Ledige stillinger

Et indblik i karrieremuligheder

Udvikleren

Vores udviklere er centrale i projektleverancen, hvor de implementerer elegante løsninger på komplekse problemstillinger. Mød Katrine, der er udvikler og ansat som Consultant i Nine. Læs mere om hendes liv og tilgang til rollen hos os.

Mød en Udvikler
Thomas Bolander

Testeren

Kvalitet er kernen i vores forretning. Derfor har vi både test managers, tekniske testere og funktionelle testere, som er med til at sikre den høje standard, der kendetegner os. Mød Thomas, der er ansat som Senior Consultant og teknisk tester i Nine.

Mød en Tester
Jesper Steen Møller

Arkitekten

I Nine ser vi kunder og konsulenter som et samlet team med et samlet mål. Vores arkitekter agerer det afgørende bindeled, som analyserer, præciserer og opstiller arkitekturmodeller til gennemførelse af vores løsninger og i overensstemmelse med kundens behov.

Mød en Arkitekt
https://nine.dk/wp-content/uploads/2023/01/Jesper-Loose-v2.jpg

At være udvikler i Nine er som at være på førsteholdet. Når du taler med en kunde, har du altid ro i maven over at projektet, du er på, nok skal blive en succes.

Jesper Loose

Senior udvikler

Nine er et it-konsulenthus

Vi er først og fremmest specialister og nørder

I Nine er vi stolte nørder, som forsøger at bryde med opfattelsen af den “traditionelle konsulent”. Vi går hverken med slips eller jakkesæt, og vi sætter pris på en uformel tone, hvor der er plads til humor og at sige sin mening.

 

 

Læs mere om Nine

Muligheder

Personlig og faglig udvikling

Vi tror på, at løbende udvikling og kontinuerlig læring skaber arbejdsglæde. Derfor har vi en lang række tilbud og initiativer, hvor du har mulighed for at sikre dig den nyeste viden gennem uddannelse, konferencer (ind/udland) samt interne arrangementer og netværksgrupper, hvor du kan sparre med dine kollegaer.

I takt med at dine kompetencer og faglighed udvikler sig, åbner det op for nye karrieremuligheder. Vi er derfor opmærksomme på, at dine ønsker til faglige udfordringer kan ændre sig. Du har derfor mulighed, over tid, for at skifte rolle og dygtiggøre dig inden for andre felter end det, du oprindeligt er ansat til.

 

Katrine Iversen og Charlotte Illum til DHL stafetten 2022
https://nine.dk/wp-content/uploads/2022/11/Thomas-Barnholt.jpg

Alle kan tale med alle, og alle er værd at lytte til.

Thomas Barnholt

Senior udvikler

Livet hos nine

Fællesskab, faglighed og sjov

Vi er meget kvalitetsbevidste og sigter konstant efter at gøre tingene bedre. Som konsulent i Nine vil du blive udfordret på din faglighed, men indenfor rammerne af et stærkt og konstruktivt samarbejde. Du vil være omgivet af spændende og fagligt dygtige kollegaer, som altid er klar til at hjælpe og høre, hvad du selv har at byde ind med.

Læs mere om livet hos Nine

Christoffer Toft Dahl

Vil du vide mere?

Christoffer Toft Dahl, Head of Recruitment

Skriv til Christoffer på job@nine.dk
eller ring på +45 29 89 07 25