Din personlige udvikling er vigtig for os

Om du er consultant eller principal consultant er der fokus på din faglige udvikling. Vi matcher dine fagkompetencer med dine opgaver hos kunder samt sikrer at du opnår dine personlige udviklingsmål.

Din personlige og professionelle udvikling vil være i selskab med nogle af de bedste kollegaer i markedet.

Tillid og frihed under ansvar er vigtigt hos os. Dette afspejler sig i vores goder og fordele, som både gør din hverdag nemmere og din karriere mere spændende. Vi lægger os i selen for at du kan sammensætte en lønpakke, der passer til dine behov og din livssituation. Der er mulighed for at tilkøbe mere ferie og indbetale mere eller mindre på vores pensionsordning.

Vores løn- og bonusmodel er attraktiv, og du har selv 100 % indflydelse på din bonus. Der er ingen koncern-mål eller andre elementer fjernt fra den enkelte, som man skal nå for at opnå bonus.

Vi tillader “bring your own device”, så du selv kan vælge det udstyr, du arbejder med. Du vil få dit eget it-budget på årsbasis som du frit kan købe udstyr for.

Faglighed. Respekt. Troværdighed.

Hos Nine vil du blive en del af at skabe digitale løsninger af høj kvalitet med lang levetid, der skaber værdi for vores kunder - og som vi er stolte af.

Vi tror, at en ærlig og åben kultur baseret på gensidig respekt og troværdighed fremmer et stærkt og konstruktivt samarbejde.

Se ledige stillinger

Mød vores konsulenter

Se alle

Læs mere om Nine