Kongens Nytorv i solskin

Nine er en
fagligt dygtig
leverandør
med højt til loftet

Ansatte

162

Nuværende
Kunder

27

Igangværende
Projekter

49

Hvem er vi?

Vi har eksisteret siden 2007

Nine blev grundlagt i 2007, og vi har i alle årene været gode til at levere it-projekter og drive en god forretning.

Kvalitet er vores varemærke

Vi har altid sat en stor ære i at levere løsninger af høj kvalitet. Vi var de første i Danmark til at få vurderet kvaliteten i en SIG-måling, og vi står fortsat 100% på mål for at designe og udvikle med godt håndværk og med deraf følgende god TCO i hele løsningens levetid.

Kort vej fra tale til beslutning

Vores organisation og interne kommunikation bærer præg af, at vi er mere optagede af det gode samarbejde, og at vi skal løse opgaver end af hierarki og besværlige kommandoveje. Der er ikke langt fra tale til beslutning, og alle projekter har bemyndigelse til selv at beslutte de fleste ændringer og forbedringer i det daglige agile samarbejde med kunderne.

Fagligt netværksmøde for forretningsanalytikere

VORES FORRETNINGSOMRÅDER

Public

Gode selvbetjeningsløsninger og fagsystemer med høj grad af automatisering er afgørende for den effektive og tillidsvækkende digitale understøttelse, som vores kunder i den offentlige sektor opnår.

Finans

Baseret på langvarige og tillidsbaserede relationer, samt stor forretningsviden og erfaring fra Forsikring & Pension, hjælper vi vores kunder med at forbedre deres proces modenhed og realisere deres forretningsmæssige ambitioner i form af innovative og håndværksmæssigt bæredygtige it-løsninger.

Arkitektur

I arbejdet med arkitektur og løsningsdesign tager vi udgangspunkt i, at løsningerne skal understøtte det ønskede forretningsdomæne og samtidig være sikre, driftsstabile og hurtige i deres afvikling. Til det tager vi bl.a. udgangspunkt i principper som ‘The 12-Factor App’. Vores arkitekter arbejder både med specifikation og implementering og har derfor hands-on erfaring med teknologierne.

Specifikation, udvikling og test

Med dygtige forretningskonsulenter, udviklere og testere leverer vi hver dag meget ny funktionalitet til vores kunder. Vi sikrer relevante og velbeskrevne krav, som kan estimeres, udvikles og implementeres løbende. Vores test- og kvalitetssikring er med hele vejen igennem, så teststrategi og -planer, testcases og testdata altid er til stede, når udviklerne har brug for det.

Forretningsanalyse

Vores dygtige forretningsanalytikere og processpecialister beskriver alle typer af krav og forretningsgange på en måde, så forretningen kan se sig selv i dem, og vores udviklingsteams kan lave den bedste og mest effektive it-understøttelse. Vi leverer ikke bare gode it-løsninger, vi leverer de løsninger, der giver forretningen værdi.

Processer

Vores dygtige proceskonsulenter hjælper vores kunder med at implementere en procesorienteret tilgang til optimering og digitalisering. Det gør de bl.a. gennem procesmodenhedsanalyser, implementering af proces governance og End-2-End proces perspektivering. Vores proceskonsulenter hjælper også med at etablere et rammeværk for procesarbejde i form af procesroller, metoder og uddannelse.

Styring med sikker hånd

Uanset om det er projekt- og programledelse, Scrum Mastere eller Product Ownere, har vi altid en sikker og transparent styring og opfølgning på alle projektaktiviteter. Vores kommunikation og rapportering inkluderer alle aspekter af projektets fremdrift og vores interessenthåndtering sikrer, at alle relevante parter føler sig som en del af projektet og er trygge om vores håndtering og det ansvar, vi påtager os.

Trifork Group

Vi er en del af Trifork Group, og det giver flere muligheder

Trifork har investeret i os – med fuld forståelse for, at vi har en god forretningsmodel, som skal fortsætte. Som en del af Trifork har vi mulighed for at tilbyde en bredere palette af ydelser og kompetencer, og vi kan tilbyde vores kunder en mere sammenhængende leverance.

Trifork logo

Security

Trifork Security leverer sikkerheds- og analyseløsninger indenfor IT Service Intelligence, SIEM og SOC. Vi tilbyder et hold af højt kvalificerede specialister indenfor drift, sikkerhed, compliance og infrastruktur. Vores sikkerhedskonsulenter sørger for et effektivt beredskab indenfor cybersikkerhed og vores analytics-eksperter hjælper med at forvandle virksomhedsdata til værdi. Vores SOC er beliggende i Danmark og har 24/7 bemanding, så vores kunder sover trygt om natten.

Drift

Netic holder hånden under din forretning. I takt med at den digitale transformationsbølge bevæger sig hurtigere, og vores afhængighed af digitale løsninger øges, stiger virksomheders krav til oppetid, stabilitet og sikkerhed også. Hos Netic siger vi, at vi er specialiserede i Business Continuity Management, men i virkeligheden er det bare en fancy måde at sige, at vi sikrer, at din oppetid er så tæt på 100 procent som muligt.