Mød en udvikler

Og læs mere om livet som udvikler hos Nine

Og læs mere om livet som udvikler hos Nine

Mød en Nine’er

Mød Katrine

Katrine har siden september 2020 arbejdet som front-end udvikler hos Nine. I videoen kan du se mere om hendes hverdag, dengang hun var nyuddannet og lige startet hos os.

Katrine Iversen

Front-end udvikler, Consultant

Mød Katrine
https://nine.dk/wp-content/uploads/2022/09/Katrine.jpg

Hos Nine er mine kollegaer utroligt dygtige og passionerede, og de hjælper mig til at blive bedre til det, jeg laver – det er mennesker, som inspirerer mig.

Katrine Iversen

En karriere i Nine

Livet som udvikler i Nine

Vores udviklere arbejder som udførende specialister og konsulenter på samfundskritiske projekter hos vores kunder. De indgår i tværfaglige teams
og trives med, at rollerne til tider overlapper. Her er faglig udvikling gennem opgaver, interne faglige arrangementer og konferencer i ind- og udland i højsædet.

Vores udviklere spiller en helt centrale rolle i vores it-projektleverance. De har hænderne på tastaturet og implementerer elegante løsninger på komplekse problemstillinger – hele tiden med fokus på kundens behov. De sidder ofte lige ved siden af kunden, hvilket skaber en tæt kontakt gennem hele projektet.

 

Nine tilbyder et fagligt spændende miljø med dygtige kollegaer, hvor du
som Java-specialist vil føle dig hjemme. Vi tror på faglig udvikling gennem interessegrupper, teknologiske oplæg, sparring med vores egne folk såvel som tekniske profiler udefra. Vi opfordrer derfor vores udviklere og arkitekter
til at bidrage aktivt i Open Source projekter samt at deltage på konferencer som f.eks. QCon, JavaONE, GOTO, Devoxx, JBoss World o.l.

Er du interesseret?

Vi ansætter dig, der har et bredt sæt af tekniske kompetencer. Du ser ikke nødvendigvis dig selv som full-stack udvikler, men du er ikke bange for at kaste dig ud i områder uden for dit speciale. Du er drevet af at være med til at forme morgendagens it-landskab.

Vi tilbyder vores udviklere:

  • Faglig udvikling og branchens mest kompetente sparringspartnere
  • 37-timers arbejdsuge
  • Fleksibilitet til at skifte projekt
  • Arbejde med moderne teknologier

Det er en fordel hvis du:

  • Har erfaring med Groovy og Grails
  • Har erfaring med Javascript-frameworks, f.eks. Angular eller Vue.js
  • Har erfaring med testautomatisering, f.eks. Cucumber eller Geb
  • Har erfaring med Docker eller Kubernetes
  • Har én eller flere agile certificeringer
  • Er villig til, og interesseret i, at lære andre sprog og teknologier

 

Åbne stillinger inden for udvikling

Nikolaj Aggeboe foran en computer

Softwareudvikler (Java)

Vi ansætter dig, der har et bredt sæt af tekniske kompetencer. Du ser ikke nødvendigvis dig selv som full-stack udvikler, men du er ikke bange for at kaste dig ud i områder uden for dit speciale. Du er drevet af at være med til at forme morgendagens it-landskab

Softwareudvikler (Java)