Kick-off i Barcelona

Arrangementer, 11. oktober 2022

Arrangementer, 11. oktober 2022

Fællesskab, læring og samarbejde.

Det var tre ord, der fyldte meget, da vi planlagde Nine’s årlige kick-off, og de kom også til at sætte scenen for vores faglige dag sammen. Her fik vi talt om, hvor vi kommer fra, hvor vi er lige nu, og hvor vi er på vej hen. Et langt fagligt program kan dog nemt blive kedeligt, så det blev peppet op med videoer, der til stor morskab for alle, viser hvad der sker, når man giver ledelsen en udfordring med at tackle en Commodore 64.

Foruden det faglige program var der fokus på det sociale samvær. I år gik turen sydpå til solrige Barcelona, og vi kom rundt i byen til vores sociale aktiviteter. I en flok som vores, skal der være aktiviteter for enhver smag, og i år bød aktiviteterne på vandsport, mountainbike, gåture til de store seværdigheder, tapas og løbeture.

Det var rart at få forlænget sommeren lidt og få et ekstra skud D-vitamin. Mest af alt var det skønt at tilbringe en hel weekend sammen – særligt når man i dagligdagen arbejder på opgaver fordelt på flere lokationer.

Som et ekstra krydderi til weekenden fik vi også en privat koncert af vores eget Nine-band, IX. Det kickstarter altid en god stemning. Tak til alle Nine’ere for at bidrage med højt humør.

Tak til Travel Sense A/S med Camilla Andersen i spidsen for at strikke et godt program sammen til os og sørge for, at det hele kørte på skinner undervejs. Vi glæder os allerede til næste år.

Nine Band, der spiller til kick-off 2022