Nine deltog på Fællesoffentlig Digital Arkitektur Konferencen 2023

Arrangementer, 28. september 2023

Arrangementer, 28. september 2023

Nine deltog d. 18. september 2023 på årets FDA konference

Fællesoffentlig Digital Arkitektur (FDA) lægger fundamentet for deling og genbrug af kvalitetsdata og den fællesoffentlig arkitektur danner rammen for en effektiv og langsigtet udvikling af digitale løsninger i hele den offentlige sektor og derfor var Nine selvfølgelig deltagende. 

Vi havde et hold Nine’ere afsted som vendte tilbage med mange gode oplæg og inspiration i bagagen. Bl.a. fra Digitaliseringsstyrelsen (v. Martin) som fortalte om Digital Wallet projektet som kan få indflydelse på alle borgere i EU. Det er spændende, hvordan EU digitalisering er ved at tage fart ift. tidligere år. Derudover kunne de også berette om et interessant oplæg fra KL om rammearkitektur og hvordan arbejdet med sådanne bliver brugt og opfattet på forskellige niveauer i landets kommuner og hos div. leverandører.

https://nine.dk/wp-content/uploads/2023/04/Thomas-Lefevre-Blogpost.jpg

Det var interessant at høre hvordan EU digitaliseringen virkelig er ved at få fart på. Det forekommer mig at der er et skifte i forhold til tidligere i år. Eksempelvis at en digital wallet er på vej, som skal kunne indeholde vores kørekort, sygesikringsbevis, pas, fitness medlemskab og sågar på et tidspunkt digitale penge

Thomas Lefèvre

Principal Consultant