Sponsorat af Danmarks letvægts herre dobbeltfirer

Sponsorat, 21. juni 2022

Sponsorat, 21. juni 2022

Nine som sponsor for Danmarks letvægts herre dobbeltfirer

Nine som sponsor

Nine har igen i år sponseret Danmarks letvægts herre dobbeltfirer, som netop har været i Polen til 2022 World Rowing Cup II. Her vandt holdet bestående af Rasmus Søndergaard Konnerup, Johannes Jakobsen, Johan Poulsen og Magnus Oddershede en flot og velfortjent guldmedalje til Danmark.

Magnus, der er styrmand på holdet, udtaler: “Nine gør det muligt for os at høste frugten af al vores hårde arbejde og træning ved at støtte vores deltagelse i store, internationale mesterskaber”, og Johan supplerer: “Nine giver os mulighed for at dyrke vores passion.”

Vi har i Nine valgt at sponsere holdet, fordi deres teamwork og passion minder meget om vores eget arbejde. Som team vinder vi kun, når vi når sammen over målstregen. Og så er der lige så meget nørdet dedikation og passion til at finde de bedste løsninger i roning, som der er i at lave de bedste it-løsninger. Fx denne formel: D_m = 1/2 * rho * v^2 * C_D * A, som kan beregne vandmodstanden på hvert enkelt klistermærke på båden. For selvfølgelig skal logo-klistermærker ikke sænke bådens hastighed!

Det internationale roforbund har specifikke krav til logoers samlede størrelse og maksimale højde*bredde. Magnus Oddershede har udregnet vandmodstanden til at koste 0,6 sekunder på 2000 meter pr. centimeter, som klistermærkerne sidder under vandet, når de fire roere tilsammen producerer 1500 watt under løbet. Baseret på den viden er klistermærkerne designet til at sidde så meget over vandet som muligt, så de ikke har negativ indflydelse på tiden.

Med det flotte resultat i bagagen fører de fire danske roere nu World Cup 2022-turneringen, og de er udtaget til både EM og VM senere i år.

Vinderbillede fra