Vores brug af teknologier

Vi har en forkærlighed for open source og genbrug af velafprøvet software.

Vores stærke arkitektur- og udviklerkompetencer gør os i stand til at sammensætte løsninger med de rette teknologier. Vores Technology Advisory Board, der består af erfarne medarbejdere, følger teknologiernes udvikling og kommer med anbefalinger til opgraderingsstrategier til ældre teknologier og afprøvningsplaner til introduktion af nye teknologier.

Herunder er eksempler på teknologier, som vi bruger:

  • Grafdatabaser – øget fokus på datadreven forretning kræver nye og effektive måder at repræsenterer data på. Her har grafdatabaser vist sig særdeles effektive.
  • Apache Kafka – streaming data og muligheden for at reagere på hændelser, mens de sker, giver helt nye muligheder for anvendelse af data i realtid.
  • Kubernetes – og i det hele taget containere til driftsafvikling bruger vi selv til udviklingsmiljøer, og vi implementerer også flere og flere driftsmiljøer i containere. Med Kubernetes styrer vi ressourcer og skalering.
  • Single Page Applications med Vue.js – giver en langt bedre og mere sammenhængende brugeroplevelse; blandt andet fordi det er muligt at styre tilstande og brugerrejser på en stærk måde.
  • Elasticsearch – indeksbaseret open source database, der er meget velegnet til hurtige dataopslag. Bruger bl.a. JSON formatet til dataudveksling.
  • Python – dynamisk og fortolket platformsuafhængigt programmeringssprog med dynamisk typetjek og dynamisk binding.