Research Assistant til rekruttering hos Nine A/S

Drømmer du om et relevant og kompetencegivende studiejob indenfor HR, som din personlige træningsbane med mulighed for at høste masser af erfaring? Så er det dig, vi søger som studentermedhjælper til vores kontor på Kongens Nytorv i København.

Nine A/S er et it-konsulenthus i vækst med over 110 ansatte. Vi har brug for en studentermedhjælper, til at assistere på opgaver inden for rekruttering og employer branding.

Vi leverer specialudviklede it-løsninger der kombinerer dyb forretningsforståelse med teknologisk indsigt. Det er vores mission at skabe digitale løsninger, som vi kan være stolte af. Løsninger der styrker den offentlige forvaltning og virksomhedernes konkurrenceevne. Løsninger af høj kvalitet med lang levetid. Og løsninger, der ikke bare effektiviserer, men også udvikler vores kunders forretning.

JOBBET

Din primære opgave bliver at finde de dygtigste og mest kompetente it-konsulenter til vores kunder. Du bliver superbruger i LinkedIn, og i samarbejde med vores Talent Recruitment Manager afsøger du kandidatmarkedet på relevante medier og databaser. Du bliver en del af rekrutteringsfunktionen, der ud over rekruttering, sidder med ansvaret for at udvikle nye initiativer inden for hele rekrutteringsog employer brandingpaletten.

Arbejdstiden er 12-15 timer om ugen og kan tilrettelægges fleksibelt, så den kan tilpasses studieaktiviteter og evt. andre studiejobs.

ARBEJDSOPGAVER

  • Proaktiv search af kandidater
  • Oprettelse og annoncering af jobopslag
  • Deltagelse i interne rekrutteringsmøder
  • Employer branding aktiviteter
  • Diverse preboarding-opgaver
  • Diverse HR-administrative opgaver

VI FORVENTER AT

  • Du er i gang med en videregående uddannelse
  • Du har interesse for rekruttering
  • Du kan let sætte dig ind i nye it-systemer
  • Du behersker dansk og engelsk både mundtligt og skriftligt

HVEM ER DU?

Du er struktureret i din tilgang til opgaveløsning og har lyst til at påtage dig de mange forskelligartede opgaver. Du er nysgerrig på at lære nyt, har et godt humør, en god arbejdsmentalitet samt lyst til at socialisere med dine kolleger.

REKRUTTERINGSPROCES OG ANSØGNINGSFRIST

Ansøgningsfrist er søndag den 1. marts 2020. Vi indkalder løbende til samtaler og besætter stillingen, så snart vi har den rette kandidat. Send derfor din ansøgning og CV hurtigst muligt til ctd@nine.dk .

Har du andre spørgsmål til stillingen kontakt venligst Talent Recruitment Manager, Christoffer Dahl på telefon +45 29890725.