Serverless med Kevin Simper

Resume

Hvad gør man hvis man gerne vil møde andre med samme interesse, men der ikke er nogen arrangementer? Hvis man er Kevin Simper, så holder man selvfølgelig sit eget.

Kevins indlæg med den venligt provokerende titel “Why serverless never really worked for me until now!” på et meetup hos Cloud Native Copenhagen er derfor bare en lille del af hans engagement.

Vi talte med Kevin inden hans indlæg, og det blev til en snak om hvordan man bliver aktiv i meetup-miljøet. Han fortæller om hvorfor Serverless, som han har arbejdet med siden 2015, efter hans mening stadig mangler at indfri nogle af sine løfter, og hvad der gør at han mener at Google Cloud Run måske er det der har manglet.

Kents Corner handler denne gang om horror, både rædslen i de uhyggelige fortællinger, og rædslen ved at skulle træde i sin fars fodspor, når faderen tilfældigvis også er verdens mest sælgende forfatter indenfor genren. Joe Hill fandt en måde at besejre frygten, og Kent giver eksempler på hvordan vi nu får glæde af hans kamp både i bøger, film, TV-serier og tegneserier.

Show Notes

Links til andre shows og eksternt

Links til Kents Corner

  • Filmen Duel
  • Road Rage (Road Rage)
  • I udsendelsen nævnes at der er en visuel henvisning til X-Men i Locke & Key. Det oprindelige billede viser Kitty Pryde som er alt andet end begejstret for at hun ikke kommer med i X-Men, men skal være en del af New Mutants indtil hun har lært at bruge sine kræfter. Billedet er ikonisk blandt fans, og har været brugt på t-shirts og i cosplay. Senere er det blevet genbrugt til at vise en mere voksen Kitty som husker tilbage og som en vittighed i Deadpool.

Feedback
Email: podcast@nine.dk

Sociale platforme
Twitter: @startatnine
Web: https://nine.dk/podcasts/

RSS Feed til Let's start @ Nine Lyt på iTunes Lyt på Stitcher Lyt på Spotify Lyt på Spreaker Lyt på TuneIn Se på YouTube Se på Twitter