Kodekvalitet med Thomas Lefevre

Kodekvalitet med Thomas Lefevre
Lets start @ Nine

 
 
00:00 / 00:16:48
 
1X
 

Resume
Som den amerikanske marinesoldat og krigshelt William A. Foster udtrykte det “Quality is never an accident; it is always the result of high intention, sincere effort, intelligent direction and skillful execution; it represents the wise choice of many alternatives”.
En god leverance er ikke bare at overholde tid og budget. Et godt system er lavet sådan at udviklerne kan forstå hvordan det virker, og ikke være bange for at ændre i det når din forretning ændrer sig. Det er her kodekvalitet kommer ind i billede.
Nine A/S afholdt for nyligt et morgenmøde sammen med IT Branchen og SIG om kodekvalitet. For de der ikke var til stede, er her chancen for at høre Michael Wätjen interviewe Thomas Lefevre om emnet. Thomas giver eksempler på værktøjer, kultur og processer der understøtter god kvalitet i koden.
I Kents Corner hører vi denne gang om teknologi, både i vores verden og i Terry Pratchetts magiske discworld. Nogen gange inspirerer de to verdener hinanden på måder man ikke havde forestillet sig.

Show Notes
Links til andre shows og eksternt

Links til Kents Corner

Feedback
Email: podcast@nine.dk

RSS Feed til Let's start @ Nine Lyt på Spotify Lyt på iTunes