JAM Stack med Mick Neupart

Resume

Mick Neupart fortæller om JAMstack, som er en ny tilgang til web udvikling baseret på JavaScript, API’er og Markup. Vi snakker om hvordan JAM adskiller sig fra tidligere stakke som LAMP og MEAN? I udsendelsen kommer vi også ind på hvordan JAMstack forbedrer performance og hvordan det passer sammen med begreber som “Time to meaning”.

I Kents Corner hører vi denne gang om 90’ernes store navn KLF og deres forbindelse til Robert Anton Wilson og Robert Sheas syrede kult-trilogi The Illuminatus Trilogy.

Show Notes

I starten af udsendelsen siger Kent at Mick er yngre end gennemsnittet. Det henviser til at gennemsnitsalderen i Nine A/S er 43,5 år, hvilket for nyligt blev omtalt i Computerworld (https://www.computerworld.dk/art/248985/derfor-styrer-succesrigt-dansk-konsulenthus-udenom-de-nyuddannede-vi-har-en-gennemsnitsalder-paa-43-aar).

Motorhead og “Stand by your man”

Den oprindelige Motorhead-guitarist Larry Wallis døde dagen før dette afsnit af Let’s Start @ Nine blev optaget. Men den konstellation jeg taler om i afsnittet er trioen med Lemmy, Phil Taylor og “Fast” Eddie Clarke, som alle tre heller ikke er blandt os længere.

Tammy Wynettes sang har traditionelt været en torn i øjet på feminister på grund af dens meget konservative syn på kvindens rolle i et forhold.

Lemmys valg af sangerinde til cover-versionen var dog alt andet end en traditionel kvinde. Wendy O. Williams fra bandet Plasmatics var tidligere porno-skuespillerinde og kendt for et sceneshow der indeholdt motorsave og eksploderende biler. Så sangen var mere i samme tradition som Sex Pistols udgave af “My way”.

Ideen om at indspille den sang var for meget for “Fast” Eddie, som forlod bandet. For at kunne opfylde deres live kontrakter var Motorhead derfor nødt til at danne en skrøbelig alliance med den tidligere Thin Lizzy guitarist Brian Robertson.

Links til andre shows og eksternt

Links til Kents Corner

Feedback
Email: podcast@nine.dk

Sociale platforme
Twitter: @startatnine
Web: https://nine.dk/podcasts/

RSS Feed til Let's start @ Nine Lyt på iTunes Lyt på Stitcher Lyt på Spotify Lyt på Spreaker Lyt på TuneIn Se på YouTube