Nine fortsætter vækst, skifter CEO og får ny bestyrelse

Nine forsætter sin årelange vækst.

Nine fortsætter vækst, skifter CEO og får ny bestyrelse

Nine fortsætter sin årelange vækst. Det fremgår af årsregnskabet for 2018/19, der netop er fremlagt.

It-konsulentvirksomheden med hovedsæde på Kongens Nytorv opnår et bruttoresultat på 119,8 mio. kr., hvilket svarer til en vækst på 12 pct. i forhold til året før. Udviklingen på indtjeningsniveau har ligeledes været positiv med et driftsoverskud før af- og nedskrivninger (EBITDA), der øges til 32,1 mio. kr. fra 26,5 mio. kr. året før.

”Vi har nået et nyt højdepunkt med resultatet for 2018/2019. Det er jeg meget stolt over. Vi rekrutterer stadig kun de allerbedste it-specialister, og selv om det er en benhård opgave, så er det lykkedes os at løfte antallet af konsulenter med mere end 20%, så vi ved udgangen af regnskabet var 107 medarbejdere. Det har betydet, at vi har kunnet tage flere og større opgaver ind”, fortæller bestyrelsesformand i Nine, Christian Hoffmann.

Ny CEO

Medstifter og CEO i Nine gennem 12 år, Christian Hoffmann, takker af som CEO for at blive bestyrelsesformand i selskabet. Ny CEO bliver Louise Sparf-Bruun.

”Louise har leveret en fantastisk indsats i Nine, og jeg giver trygt stafetten videre og jeg glæder mig til vores samarbejde i den nye konstruktion”, fortæller bestyrelsesformand i Nine, Christian Hoffmann.

Louise Sparf-Bruun, der allerede i dag er direktør i Nine, kommer til at dele det øverste ledelsesansvar med COO og medstifter af Nine, Jacob Strange.

”Jacob og jeg supplerer hinanden rigtig godt. Vores hovedopgave er at drive Nine videre i den særlige ånd, som virksomheden er etableret i – med kvalitet, faglighed og ordentlighed i højsæde. Vores mission er at vinde flere markedsandele ved at få flere til at få øjnene op for, at it-udvikling skal være i høj kvalitet og gå ordenligt til. Det betaler sig ganske enkelt”, siger CEO i Nine, Louise Sparf-Bruun.

Nye erfarne bestyrelsesmedlemmer

Som en del af professionaliseringen af bestyrelsen indtræder to nye uafhængige bestyrelsesmedlemmer: Tidligere koncerndirektør i ATP og direktør i Udbetaling Danmark, Lilian Mogensen, og tidligere GSVP i Grundfos og adm. dir i BDO, Lisbet Thyge Frandsen. Både Lilian og Lisbet har indgående erfaring med bestyrelsesarbejde.

”Nine har vokset sig til en halvstor virksomhed, og vi forventer at blive endnu større de næste år. Derfor er der brug for en opdeling mellem den daglige drift og bestyrelsen, der nu skal arbejde målrettet med at udvikle Nine.For at understøtte vækstrejsen bedst muligt udvider vi bestyrelsen med to nye uafhængige medlemmer – Lilian og Lisbet. De kommer begge med solid erfaring og forstår vores forretning og det marked, vi opererer i, fortæller bestyrelsesformand i Nine, Christian Hoffmann.

 

Mere information
CEO, Louise Sparf-Bruun: lsb@nine.dk, tlf. 29890540

Bestyrelsesformand, Christian Hoffmann: chh@nine.dk, tlf. 20710918