Mød en arkitekt

Og læs mere om livet som arkitekt i Nine

Og læs mere om livet som arkitekt i Nine

https://nine.dk/wp-content/uploads/2022/09/IMG_4005.png

Mød en Nine’er

Mød Jesper

Jesper har været i Nine i mere end 13 år. Han arbejder som løsningsarkitekt og fungerer derudover som en slags “teknisk bagstopper”, hvor han bruger sin mangeårige erfaring til sparring med kolleger.

Hør ham fortælle mere om ansvaret, der er forbundet med rollen som løsningsarkitekt, og hvad der er særligt ved at arbejde i Nine.

Jesper Steen Møller

Løsningsarkitekt, Principal Consultant

Mød Jesper
https://nine.dk/wp-content/uploads/2022/11/Jesper-Steen.jpg

Det særlige ved at arbejde i Nine er, at vi har nogle opgaver, der er vigtige for samfundet. Det er systemer og løsninger, der er brug for hver dag, og som kan holde i mange år frem.

Jesper Steen Møller

En karriere i Nine

Livet som arkitekt i Nine

Vores arkitekter spiller en helt vital rolle i vores projekter. Hvad end det gælder valg af teknologier, løsningsdesign og fremgangsmetode eller rådgivning til vores kunder, er arkitekten afgørende for at bygge kvalitets- og fremtidssikrede it-løsninger. Arkitekten er med i hele projektets livsforløb og er en integreret del af leveranceteamet. Vores arkitekter har fokus på både det foretningsmæssige- og digitale landskab.

 

Hos Nine skelner vi mellem systemarkitekter og løsningsarkitekter. Hvor systemarkitekten har det overordnede ansvar for systemdesign- og arkitektur samt dokumentation af dette, er vores løsningsarkitekter mere teknisk orienterede og har således ansvar for softwarearkitektur samt teknisk løsningsdesign og afklaring.

Fælles for begge er formidlingen af design og retning til relevante interessenter samt bistand og rådgivning under det videre designforløb. Vores arkitekter tager dog i mange tilfælde en aktiv rolle i implementeringen af projektet sammen med teamet af udviklere.

Er du interesseret?

Vi søger dig, der evner at analysere, præcisere, ajourføre og opstille arkitekturmodeller til gennemførelse af digitale løsninger i overensstemmelse med forretningsmæssige krav, datainfrastruktur og politikker i projektet og hos kunden. Du er drevet af at være med til at forme morgendagens it-landskab.

Vi tilbyder vores arkitekter:

 • At blive nøgleperson i et kompetent, agilt udviklingsteam
 • Høj indflydelse på valg af teknologier, løsningsdesign og fremgangsmåde
 • 37-timers arbejdsuge
 • Videreuddannelse i form af kurser og konferencer
 • Fleksibilitet til at skifte projekt

Det er en fordel hvis du:

 • Har erfaring med rollen som konsulent
 • Har erfaring med Java, Groovy og Grails
 • Har erfaring med Docker, Jenkins og Kubernetes
 • Har erfaring med JavaScript-frameworks, f.eks. Vue.js eller Angular
 • Har én eller flere agile certificeringer
 • Er villig til, og interesseret i, at lære andre sprog og teknologier

Åbne stillinger inden for Arkitektur

Jesper Steen Møller foran en computer

Løsningsarkitekt (Java)

Som løsningsarkitekt spiller du en central rolle i arbejdet med at designe softwarebaserede løsninger i tæt samarbejde med vores kunder og teamet knyttet til projektet.

Løsningsarkitekt (Java)