Mød en arkitekt

Læs mere om rollen som arkitekt i Nine her på siden eller tryk på pilen og mød flere af vores andre kollegaer

Læs mere om rollen som arkitekt i Nine her på siden eller tryk på pilen og mød flere af vores andre kollegaer

https://nine.dk/wp-content/uploads/2022/09/IMG_4005.png

Mød en Nine’er

Mød Jesper

Jesper har været i Nine i mere end 13 år. Han arbejder som løsningsarkitekt og fungerer derudover som en slags “teknisk bagstopper”, hvor han bruger sin mangeårige erfaring til sparring med kolleger.

Hør ham fortælle mere om ansvaret, der er forbundet med rollen som løsningsarkitekt, og hvad der er særligt ved at arbejde i Nine.

Jesper Steen Møller

Løsningsarkitekt, Principal Consultant

Mød Jesper
https://nine.dk/wp-content/uploads/2022/11/Jesper-Steen.jpg

Det særlige ved at arbejde i Nine er, at vi har nogle opgaver, der er vigtige for samfundet. Det er systemer og løsninger, der er brug for hver dag, og som kan holde i mange år frem.

Jesper Steen Møller

En karriere i Nine

Livet som arkitekt i Nine

Vores arkitekter spiller en helt vital rolle i vores projekter. Hvad end det gælder valg af teknologier, løsningsdesign og fremgangsmetode eller rådgivning til vores kunder, er arkitekten afgørende for at bygge kvalitets- og fremtidssikrede it-løsninger. Arkitekten er med i hele projektets livsforløb og er en integreret del af leveranceteamet. Vores arkitekter har fokus på både det foretningsmæssige- og digitale landskab.

 

Hos Nine skelner vi mellem systemarkitekter og løsningsarkitekter. Hvor systemarkitekten har det overordnede ansvar for systemdesign- og arkitektur samt dokumentation af dette, er vores løsningsarkitekter mere teknisk orienterede og har således ansvar for softwarearkitektur samt teknisk løsningsdesign og afklaring.

Fælles for begge er formidlingen af design og retning til relevante interessenter samt bistand og rådgivning under det videre designforløb. Vores arkitekter tager dog i mange tilfælde en aktiv rolle i implementeringen af projektet sammen med teamet af udviklere.

Hils på flere af vores arkitekter

Mød Theo

Theo har spillet guitar i et band siden gymnasiet, også er han løsningsarkitekt hos Nine. I sin hverdag arbejder Theo med mennesker og teknik, og du kan være sikker på, at han altid har post-its og whiteboard tusser med sig i tasken. Hør mere fra Theo i videoen om hvordan hans hverdag hos Nine er.

Mød Theo

Mød Claus

Hils på vores Managing Consultant, Claus von Bülow 🌟 Claus er arkitekt. I arkitektrollen bliver han oftest introduceret tidligt i projektet – nogle gange før kunden endnu ikke helt ved, hvad de vil have, og elsker, at være med til at få afdækket opgaven og de tilhørende behov. Som 12-årig, i 1978, fik han sit første skateboard. Hans fætter havde det med hjem fra USA. Han havde aldrig set et skateboard i Danmark før da. Han øvede sig som en gal for at få styr på det. Og det gør han stadig 🛹

Mød Claus

Mød Thor

Thor er Senior Consultant og arkitekt hos Nine. Han er faktisk også initiativtager til mange af vores sociale arrangementer. Så han har altid fingeren på pulsen ift. nyeste teknologier og trends. Se et par billeder fra Thor’s liv, også fra da han vandt ugly christmas sweater konkurrencen

Mød Thor

Er du interesseret?

Vi søger dig, der evner at analysere, præcisere, ajourføre og opstille arkitekturmodeller til gennemførelse af digitale løsninger i overensstemmelse med forretningsmæssige krav, datainfrastruktur og politikker i projektet og hos kunden. Du er drevet af at være med til at forme morgendagens it-landskab.

Åbne stillinger inden for Arkitektur

Løsningsarkitekt

Som løsningsarkitekt spiller du en central rolle i arbejdet med at designe softwarebaserede løsninger i tæt samarbejde med vores kunder og teamet knyttet til projektet.

Løsningsarkitekt (Java)